Wednesday, 14 September 2011

Selamat Hari Raya...!..!..!

assalamualaikum...hai semua!!! ape kabar...??? ok?? alhamdulillah...i am sitikhadijah @ cik kiah want to story mory with nurulliyana @ cik tipah...*ewahh!!! nk speaking konon...hehe :)


ooppsss!!! sebelum terlambat & terlupa,,sye nk ucapkan selamat hari raya,maaf zahir & batin kpd semua ye!!!


haa...thn ni kami beraya di kuala terengganu....besttt jugak lah kan...tp tak semeriah thn2 mse sye kecik2 dlu lah kan kan kan....hehe...
even x semeriah mane,tp still kami rse happy sbb keluarga sebelah abah agak besar kuantitinye...hehe,,so,,, nothing to say anymore...! hehe...
 *raya pertama...

warna warni dhari raya...
emm...lepas solat raya mcm biase lah maaf2 kan...tp mcm tak de feeling pulak...*amboiii! nmpk benoo nipunyerr...hehe...ok2 laa...then,,cik kiah ape lagi,,sesi amek gmbr punn berlangsung secara huruhara nye,,,haha...org p mkn,,kte sibok bergmbr..hehe.. :)

...kami...
lepas tuu kan...

...sepupuku...

...jeng3!!! kene marah ke dik???...hehe

lepas tu kan kan ade pulak laa kenduri kat umah pakcik makcik sejagat....*merepekapenikiahoii...hehe.. :)
punye laa lapar dri pg x mkn kan,,smpi jee kat tmpt kenduri tuu bedal habis mkn...ya ALLAH...ank sapa lah ni kan...hehe...who care??? kankankan....smpi mak cik2 kt situ pelawa lagi suruh tambah nasi taww....haha...tp tak tambah laa malu nyahh...amboiimalumalukucing pulak dia!!!
selepas habis nasi sepinggan air 2 cawan naik satu kilo!!! haha...

...konon gemok lah tuu...

...amboi,,madam,,manyakk nyer mkn...hehe...

...hai.! leh knl x??? hehe...

...kereta spe pulakk kau sapu itu haa???!!! haha...

haaa.....semmpotttt lahh pulakk dahh...nak wat cane kankankan....ok tutup cerita kenduri kendara hari raya....
kita pergi mandi manda sungai nak tak???!!! ewah2!!! 
otw nak pergi tuu kan cik kiah drive laa kan then kan ingtkan dekat kan rpe2nye kan....berbatu2 jauhnyer,...nyesal pulak bawak kete..penat taww!!! haha...padan muka saya!!! kankankan....

...kanak2 riang...

...sungai...alamak!!!lpe nme tmpt ni..its okay!...

okayy lahh...!!! ehh nak lagi...adoii yana ni...hehe.. :) peace...okay laa kan...mlm tuu pulak nyer kami ade wat bakar satayyyy.....manyak cedappp wooo...hehe...
...satay...

...bdk kecik paling buzy time bakar satay...

nyamm2!!! cedappp2!!! manyakk tol sye bedal satayy mlm tuu mne laa bdn tak naik kankankan...!!! hehe...*normallahtuu... :)
okayy lahh...


haaa???!!! ape dia ??!!! yana nak lagi?? atoii cye cudahh penatt...hehe...ok lah oklah....seterusnye lah kan....
ape yer??? haa!!! otw nak balik JB kan sye tak tido...*amboi keponye kiah?! hehe... :) ye laa kene teman driver laa kan...
mentang2 dah habis puase kan,,so keje sye dlm kete maaaakaaannnn je lahh kann...haha...
...seseseseeddaapppp...

...kepanasan + ninja sesatttt...


time otw nak balik tu lah jalan jammed kan...!!! sabar jee lahh kan...adoiii manyak tol kan dia ni lahh kan...*okayytakfunny!!! :)sampai sini saja ceritera raya kita!!! 
                             
   at last but not least....

                                                                    untuk u oulsss2.....
selamat hari raya dari kami;

maaf zahir dan batin ya!!!

No comments:

Post a Comment