Wednesday, 14 December 2011

coret-coret sebelum ke politeknik




salam kawan! lama sangat tak update blog kan? sorry kay! hehe...ok! start cerita...
tanggal 10/12/2011,hari konvokesyen ke-8 kolej cybernatic bertempat di UPM SERDANG...so hari tu saya,cik siti n family pegi ke sana...tp sdeh gak tak dapat tgk abah naik pentas...yg tgk just ibu n abg ngah...dua org je kot yg bole masok...huhu...but its okay lahh...so saya duduk luar je wif my cik kecik 2 org...ooppsss!!! dua org?? sape yg lg sorg tu?? hehe...jengjengjeng....sorg my real adk lah yg pompuan tuu...yg sorg lg ni adk jgk lah kiranye...cute je dye...then bila dah smpi upm tuu kami bergerak menuju ke dewan..aceceh..hehe..memang berjanggot lah kan tunggu kat bwh khemah yg disediakan tuu...aduiii...bila dah start bosan, kami bertiga merayap lah apa lagi kan! haha...then bila da penat merayap kami duduk lah kat bwh pokok yg rendang sambil menunggu tiba nye pukul satu! hehe...penattt taw!*(padanmukausapesuruhikuttt!)...then mula lah perangai saya yg suka capture pic ni kan....bosan punye pasal,tertangkap lah gambar ni semua...heheh...























itulah sekilas gambar gila2bosan kami....hehe...
apa??? nak lagi..??! okay lah...lepas beberapa jam menunggu,dan akhirnya!keluar jgk dorang  ni...emm bila dorang dah kluar kan mulalah si bujang sorang tu nk bercapture jgk.jd lah model tak berbayar utk kamera ni...huhu...ni haa...








 teringat kat awek konon...welkksss!


 akan datang lah bro!


 cute.smart.comel.





 1Family





 yg sebelah tu tak lme lg...hehe...


 tolong!!! ada org teett terlepas dri 
tanjung rambutan ni...haha...












haa...bila dah abis sesi bergambar,kitorang sume bergerak ke klang dimana mak cik saya tinggal..*ewahh ayat kau!!! hehe..hah! bila dah smpi umah mak cik saya,mcm biasalah bnyk ceritera cintan cintun mak2 kat dapur...hehe...saya dengan segala bosannya mcm biasalah,!@#$%^&*()_+....ambil gambar @ melayan anak2 buah yg nakal dan comel...hehe...





 peace no war,...hehe.


bdk kecik nakal


tembam,comel...

lepas bebebebrapa hari duk umah dengan penuh kebosanannye,mak cik kami ajak ke tempat basah2! ooppsss!!! apa itu basah2??? heheh...tempat mandi manda utk kanak2 ribena laa...tp bkn kanak2 je yg mandi,sekali dengan mak ayah nye terjun dlm air tu...haha! sekilas gambar kat sana...











 jejako porasan...hehe


 layannnn


sweet tak?? korang ada?!? haha...

okay lah korang...ni pulak cerita last sebelum kami sekeluarga balik ke JB...dari port klang ke kl sentral kami naik komuter...smpi sana makan-makan apa sume kan then kami ddk dlm bilik vip@ bilik menunngu....sambil2 tggu train tu kan mcm biasalah kebosanan melanda saya...apa lagi...ni lah jadiknye bila dah bosannnn....


 amekkaw!


 ada2 jelah..


 bapak gergasi...


 anak gergasi...


 half


 konon nye lah...





 gedik lebih! haha


 poyo's...


bye...

whoooaa...ramai gilakkk org time cuti-cuti malaysia ni kan....tgk la tuu...huh!...ponat dah den ni ponn...at last but not least...,,,,,terima kasih sayang ku ucap padamu...acecehh...mcm lagu awie tu pulak kan! hahaha...okay lah smpi sini je coret-coret,hooray2,suka-suki sebelum ke politeknik ngadap buku balik kan...pasni tak de dah nk camni kan...hehe..tqvm uuuooollssss!!!! bye!!!





No comments:

Post a Comment